راهنمای خرید تلویزیون شهری

خرید تلویزیون شهری می تواند بسیار چالش برانگیز باشد چرا که فاکتورهای زیادی در این امر دخیل هستند. اما نگران نباشید ما در این مقاله تمام نکات مهم و فاکتورهایی که برای خرید تلویزیون شهری نیاز دارید را به شما می گوییم تا با خیالی راحت و بدون دغدغه بهترین تلویزیون شهری متناسب با شرایط خودتان را انتخاب کنید.

آشنایی با تلویزیون های شهری و انواع آن

تلویزیون شهری چیست؟

تلویزیون شهری ( به انگلیسی: Digital Billboard ) نوعی از تبلیغات بیرونی هستند که جایگزین بیلبوردهای تبلیغاتی ثابت می‌باشند . این نمایشگرها از مجموعه‌ای از دیودهای روشن و ساطع کننده نور (LED) برای نمایش تصاویر و متن استفاده می‌کنند. تلویزیون شهری انعطاف‌پذیری را برای به‌روزرسانی محتوا از راه دور و سریع ارائه می‌دهند و به تبلیغ‌کنندگان این امکان را می‌دهند که چندین پیام را در طول روز نمایش دهند.

مزایای تلویزیون شهری

ماهیت اصلی تلویزیون شهری پویا بودن آن است. تلویزیون شهری به تبلیغ کنندگان این امکان را می‌دهد که فضای تبلیغاتی را به طور موثر به اشتراک بگذارند بطوریکه تبلیغ کنندگان می‌‌توانند پیام‌های تبلیغاتی خود را متناسب با زمان روز، مخاطبان هدف یا مناسبت های خاص شخصی سازی کنند.

علاوه بر این، تلویزیون های شهری پرنور طراحی شده اند که به همین دلیل مناسب نمایش تبلیغات در روشنایی روز و شرایط آب و هوایی مختلف می‌باشند.

از مزایای دیگر تلویزیون شهری می‌توان به مقرون به صرفه بودن و سازگاری با محیط زیست اشاره کرد. تلویزیون های شهری در مقایسه با بیلوردهای تبلیغاتی ثابت به دلیل داشتن ماهیت دیجیتال مناسب اجرای کمپین های مختلف تبلیغاتی در شرایط گوناگون می‌باشند و همچنین مواد سازنده آنها قابل بازیافت بوده و دوست دار محیط زیست تلقی می شود.

به طور کلی تلویزیون های شهری بستری نوآورانه را برای کسب و کارها برای برقراری ارتباط با مخاطبان خود ارائه می دهند. این فناوری تبلیغات در فضای باز را متحول کرده است و امکان ارائه محتوای پویا، انعطاف‌پذیر و جذاب‌تر را فراهم کرده است.

انواع تلویزیون شهری از نظر فضای استفاده

تلویزیون های شهری به دو مدل داخلی (indoor) و بیرونی (outdoor) تقسیم می‌شوند.

تفاوت این دو مدل در کیفیت ساخت آنها می باشد. به دلیل اینکه در محیط های بیرونی با شرایط جوی متفاوتی رو به رو هستیم تلویزیون های شهری بیرونی مقاوم در برابر گردوغبار، باران و برف و آفتاب طراحی می‌شوند و همچنین پرنور (روزدید) هستند به همین دلیل نسبت به تلویزیون های شهری داخلی قیمت بالاتری دارند.

انواع مدل های تلویزیون شهری

انواع تلویزیون شهری

1- تلویزیون شهری رنتال : از تلویزیون شهری رنتال بیشتر برای محیط های بیرونی (outdoor) استفاده می‌شود. تلویزیون های رنتال از کابینت هایی به ابعاد cm 96 x 96 cm ساخته می‌شود، به این صورت که از کنار هم قرارگرفتن این کابینت ها ابعاد مختلف این نوع تلویزیون شهری ساخته می‌شود.

2- ویدیو وال: از ویدیو وال ها برای محیط‌های داخلی (indoor) استفاده می‌شود. ویدیووال ها همانند تابلو روان تک رنگ از کابینت هایی با ابعاد cm 16 x cm 32 ساخته می شوند. از کنار هم قرار گرفتن این کابینت ها ویدیو وال به ابعاد دلخواه ساخته می شود.

3- تلویزیون شهری سه بعدی: جدیدترین تکنولوژی استفاده شده در تلویزیون های شهری بیلبوردهای دیجیتال سه بعدی می‌باشند. تلویزیون‌های شهری سه‌بعدی از فناوری سه بعدی برای نمایش فیلم و تبلیغات استفاده می‌کنند . فناوری سه‌بعدی تصویری سه‌بعدی بسیار واقعی از هر چیزی، از تریلر فیلم گرفته تا تبلیغات آیفون، تولید می‌کند.

مشخصات فنی تلویزیون شهری

اصطلاحات تلویزیون شهری

1- انواع Led :

تلویزیون های شهری عمدتاً از دو نوع فناوری LED استفاده می کنند: ال ای دی های Surface-Mount Device که به اختصار SMD و Discrete LEDs که به اختصار LED نامیده می‌شوند. ال ای دی های SMD به دلیل توانایی آنها در ارائه تصاویر واضح حتی در فواصل نزدیک معمولاً برای صفحه نمایش های با وضوح بالا در مناطق شهری استفاده می شود. از سوی دیگر، نوع دیگر LED اغلب در تلویزیون های بزرگتر در امتداد بزرگراه ها استفاده می شوند، زیرا از فواصل دورتر قابل مشاهده هستند.

2- دات پیچ و روزولوشن:

دات پیچ ، با اشاره به فاصله بین مراکز دو پیکسل مجاور، یک عامل مهم در تعیین وضوح یک تلویزیون شهری است. دات پیچ کوچکتر به معنای وضوح بالاتر است که اجازه می دهد تصاویر واضح تر و دقیق تری داشته باشید. انتخاب دات پیچ به فاصله دید و استفاده مورد نظر از تلویزیون بستگی دارد.

دات پیچ را با نماد اختصاری P نمایش می‌دهند، مثلا P1 یعنی فاصله ی ماژول ها از یکدیگر به اندازه یک میلی متر است. دز تلویزیون های شهری بسته به موارد مختلف از P1 تا P8 استفاده می‌شود که به ترتیب بهترین کیفیت و پایین ترین کیفیت می باشد.

3- ترکیب رنگ ها:

ترکیب رنگ برای حفظ ثبات و دقت تصاویر نمایش داده شده ضروری است. تلویزیون های شهری مجهز به فناوری پیچیده هستند تا اطمینان حاصل شود که رنگ ها زنده و واقعی هستند و تأثیر کلی تبلیغات را افزایش می دهند.

4- وضوح و روشنایی:

روشنایی تلویزیون های شهری برای دید، به ویژه در زیر نور مستقیم خورشید، بسیار مهم است. صفحه نمایش های LED مدرن قادرند روشنایی خود را بر اساس شرایط نور محیط تنظیم کنند و اطمینان حاصل کنند که محتوا همیشه برای رهگذران قابل مشاهده و جذاب است.

قطعات تلویزیون شهری

قطعات تشکیل دهنده تلویزیون شهری عبارتند از:

1- ماژول: ماژول های تلویزیون شهری نیز به دو دسته indoor و outdoor تقسیم می‌شوند. ماژول های outdoor نسبت به ماژول های indoor شدت نور بیشتری دارند چرا که این نوع ماژول‌ها برای محیط های بیرونی هستند و باید از شدت نور کافی برای دیده‌شدن در روشنایی روز بهره‌مند باشند. همچنین ماژول های outdoor ضد آب بوده و در برابر بارش باران برف مقاوم هستند. تمامی ماژول های indoor و outdoor قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ را دارند که باعث راحت شدن نمایش انواع فیلم و عکس در تلویزیون های شهری می‌شود.

2- منبع تغذیه یا پاور: منبع تغذیه تلویزیون های شهری به دو دسته نرمال و اسلیم تقسیم می‌شوند. از پاورهای نرمال و اسلیم بسته به تعداد ماژول‌های به کار رفته در تابلو استفاده می‌شود. برای مثال هر 8 عدد ماژول یک عدد پاور اسلیم قرار گرفته می‌شود.

تفاوت پاورهای نرمال و اسلیم:

1- پاو نرمال ابعاد بزرگتری نسبت به پاور اسلیم دارد.

2- پاور نرمال توان بیشتری نسبت به پاور اسلیم دارد.

3- پاور اسلیم دارای محافظ سرخود می‌باشد که در صورت نوسان برق با قطع جریان برق باعث محافظت ماژول‌ها می‌شود.

4- پاور اسلیم عمر و دوام بیشتری نسبت به پاور نرمال دارد.

در ساخت تلویزیون‌های شهری مجموعه شهر ال ای دی از پاور اسلیم استفاده می‌شود.

3 – کارت کنترلر: قطعه‌ای است که بر روی تلویزیون شهری نصب می‌شود و وظیفه‌ی آن، گرفتن اطلاعات از پروسسور و انتقال آنها به تلویزیون شهری جهت نمایش می‌باشد. این کارت‌ها به دو صورت آنلاین (WIFI) و آفلاین (LAN, USB) موجود می‌باشند.

4- ویدیو پروسسور: برای ارسال اطلاعات در تلویزیون شهری استفاده می‌شود که به دو صورت آنلاین (WIFI) و آفلاین (LAN, USB) موجود است. در تلویزیون های شهری معمولا از پروسسور آنلاین استفاده می‌شود. پروسسور آنلاین قابلیت پخش زنده را نیز دارد.

5- کابینت: به فریم ‌هایی که ماژول‌های تلویزیون شهری بر روی آنها سوار می‌شوند، کابینت می گویند. از کنار هم قرار گرفتن کابینت‌ها کنار هم تلویزیون شهری با ابعاد موردنظر ساخته می‌شود.

6- خنک کننده: برای جلوگیری از آسیب به منبع تغذیه و برد تلویزیون‌های شهری که در محیط بیرونی استفاده می‌شوند و در نتیجه طول عمر بیشتر این تلویزیون ها استفاده از خنک کننده الزامی است. معمولا از فن های قوی و کولر گازی به عنوان خنک کنننده استفاده می‌شود.

7- سازه: هر چقدر ابعاد تلویزیون شهری بزرگ‌تر باشد و در ارتفاع بلندتری نصب شود استفاده از سازه‌ی باکیفیت برای استحکام تلویزیون شهری اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

خرید تلویزیون شهری نیازمند توجه به عوامل متعددی می‌باشد. برای این منظور می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در مجموعه شهر ال ای دی تماس گرفته و بهترین و با کیفیت تلویزیون شهری را متناسب با شرایط و امکانات خود سفارش دهید.